Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLCE VITA SUNSHINE HOTEL


Descriere

Hotelul SH Dolce Vita se bucură de o locație excepțională, fiind amplasat la doar 250 de metri distanță de linia malului mării. Poziționat în mijlocul unei superbe grădini interioare, acest paradis verde oferă o oază de relaxare într-o zonă împădurită naturală. Oaspeții sunt întâmpinați de un cadru idilic, unde frumusețea naturii se îmbină armonios cu confortul modern oferindu-le o experiență de neuitat în mijlocul unei naturi întinse.

Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant principal și două restaurante tematice (bulgăresc și grecesc), alături de un bar cu o terasă mare în aer liber. Pentru relaxare și distracție, sunt disponibile două piscine exterioare și o piscină interioară, precum un mini Aquapark, un bar și snack bar în jurul piscinei. Copiii au la dispoziție o secțiune specială într-una dintre piscinele exterioare și un loc de joacă dedicat. Hotelul are și o sală de conferințe denumită "Bar salon". În plus, sunt oferite facilități sportive precum terenuri de minifotbal și volei, tenis de masă, gimnastică în apă, aerobic, fitness și darts. Pentru relaxare și revitalizare, oaspeții pot accesa centrul spa (contra cost), care include diverse tratamente, saună, baie de aburi, baie cu hidromasaj, hamam, masaje și un salon de înfrumusețare.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu televizor cu satelit, telefon, aer condiționat, mini-frigider, ceainic electric, fier și masă de călcat disponibile la cerere de la recepție, seif (contra cost), baie cu duș/cadă și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie