Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Descriere

Informatii hotel: Singurul hotel din Romania care detine marca de calitate EUROPESTA. Hotelul este situat in partea de sud a statiunii la liziera padurii, la doar 10 km de Oradea. Hotelul este complet renovat si modernizat in 2007. Hotelul dispune de: restaurant de 300 de locuri cu terasa, bar de zi, cofetarie, 3 lifturi, P+11, 80 camere single, 107 camere duble, 20 apartamente si 3 camere pentru personae cu dezabilitati.

Camerele: dispun de baie proprie cu uscator de par si halat de baie, tv satelit, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, conexiune internet, seif, minibar.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant International, categoria I cu o capacitate de 300 de locuri. Micul dejun si cina (demipensiune) se servesc in sistem de bufet.

Nu sunt incluse in pret: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare ; welness, proceduri suplimentare de tratament (se achita la receptie).

Facilitati (copil in camera cu doi adulti): Copii 0-2 ani gratuit la cazare si masa fara pat suplimentar. Copii 2-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar si achita contravaloarea meselor. Peste 12 ani achita c/v patului suplimentar si masa.

Alte informatii: Hotelul dispune de 2 Sali de conferinta (120-200 de locuri), internet gratuit, teren de minigolf, parcare pazita, salon manichiura, pedichiura, sala de fitness, 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare cu apa termana,centru de tratament si Wellness: bazin interior de wellness cu hidromasaj, hidroterapie, masaj, dusuri speciale cu cromo sau aromo- terapie, jacuzzi, sauna, solar, fitness. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.