Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul Orizont, situat la periferia statiunii Predeal pune la dispozitie o zona de spa si camere cu aer conditionat, WiFi gratuit si TV cu ecran plat. La proprietate exista un restaurant care serveste preparate culinare internationale si un alt restaurant, unde se pot savura preparate culinare romanesti.


Camerele de la Orizont au mobilier modern. Acestea includ o baie dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele au zona de relaxare sau canapea.


Zona de spa, unde oaspetii beneficiaza de acces gratuit include o piscina interioara, o cada cu hidromasaj si o sauna. Masajele sunt disponibile la un cost suplimentar. Hotelul Orizont este inconjurat de o gradina cu vegetatie luxurianta, in care exista un teren de joaca pentru copii.


Printre facilitatile hotelului se numara si un bar. La proprietate exista o parcare privata gratuita, iar gara se afla la 1 km.


Castelul Peles este situat la 13 km de proprietate, iar cele mai apropiate partii de schi sunt la 1,5 km. La celebrul castel Bran se poate ajunge cu masina in 35 de minute.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.